Infiintare firma in Arad

Vestul Romaniei este una dintre cele mai dezvolate regiuni economice ale tarii. Printre orasele in care se pot infiinta diverse tipuri de societati se numara Timisoara, Oradea si Aradul. Dintre acestea, Aradul se afla chiar la granita de vest a tarii cu Ungaria, prin urmare accesul la alte tari europene se face destul de usor de aici.

Deschiderea unei firme nu este un lucru prea simplu pentru un investitor care trebuie sa-si imparta timpul pentru o multitudine de activitati la inceput de drum. Agentii nostri, cu experienta in deschiderea de firme in principalele orase din tara, ii pot ajuta sa infiinteze o companie in Arad in cel mai scurt timp posibil. Tot ce trebuie sa faca intreprinzatorii este sa pregateasca documentele necesare pentru infiintare firma in Arad si echipa noastra se vor ocupa sa le depuna la sediul local al Registrului Comertului. 

Nou! Am lansat LaRegistru –  platforma online prin intermediul careia va puteti infiinta firma mai usor si mai rapid.

Oamenii de afaceri care vor sa deschida firme in Arad se pot baza pe consultantii nostri care se pot ocupa de infiintarea mai multor tipuri de societati, in functie de cererea clientilor. De asemenea, va punem la dispozitie mai multe servicii legate de infiintarea oricarui tip de societate in Arad, astfel incat durata legata de procesarea dosarului de inmatriculare sa fie cat mai mic.

Tot noi va putem pune la dispozitie sediul social pentru firma nou infiintata si alte servicii de care aveti nevoie.  Ultimul pas in infiintarea unui SRL este obtinerea licentei de functionare, care depinde de sectorul in care firma activeaza. De la documentele care trebuie pregatite, la durata procedurii de autorizare, este recomandat sa va consultati cu specialistii nostri care va pot indruma si oferi informatiile necesare legate de aceasta procedura.

Etapele infiintarii unei firme in Arad

Antreprenorii care vor infiinteze firme in Arad, trebuie sa aiba in vedere toate etapele care presupun inmatricularea acesteia in mod corect, si anume:

  • alegerea si rezervarea numelui firmei, care trebuie sa fie unic – acest pas se poate efectua online;
  • stabilirea obiectului de activitate al societatii, conform codurilor din nomenclatorul CAEN;
  • stabilirea sediului social – acesta trebuie sa fie in Arad, avand in vedere inmatricularea societatii aici;
  • pregatirea Actului Constitutiv al societatii, care trebuie redactat si notarizat de catre un notar;
  • stabilirea capitalului social si deschiderea unui cont bancar in care acesta va fi varsat.

Urmatoarea etapa a infiintarii unei firme in Arad va consta in pregatirea dosarului cu toate documentele aferente pasilor parcursi mai sus si depunerea acestuia la Registrul Comertului din Arad. Va puteti baza pe agentii nostri pentru redactarea documentelor necesare si pregatirea si depunerea dosarului la Registrul Comertului din Arad.

Alegerea numelui si stabilirea obiectului de activitate al firmei

Etapele de alegere a numelui si a obiectului de activitate al societatii sunt cele mai simple si cel mai rapid de realizat, insa sunt cateva aspecte foarte importante care trebuie avute in vedere. De exemplu, numele trebuie sa fie unic, prin urmare acesta trebuie verificat inaintea rezervarii.

Stabilirea principalului obiect de activitate al firmei se va face alegandu-l pe cel mai potrivit din nomenclatorului CAEN care prin care sunt clasificate societatile.

Specialistii nostri va pot ajuta cu infiintarea unui SRL, a unui SA sau chiar a unui PFA in Arad. Nu trebuie decat sa ne spuneti ce planuri de afaceri aveti pentru a va putea ajuta in a deschide tipul de firma dorit in Arad.

Sediul social la infiintarea unei firme in Arad

Stabilirea sediului social este una dintre cele mai importante etape ale infiintarii unei firme in Arad. Din fericire, agentii nostri va pun la dispozitie servicii de gazduire de sediu social in Arad prin care timpul alocat acestei etape poate fi redus simtitor.

La stabilirea sediului social al unei firme in Arad trebuie avute in vedere urmatoarele aspecte:

  • acesta se poate afla intr-o cladire de birouri sau alt spatiu destinat gazduirii de sediu social;
  • puteti inchiria un spatiu comercial care poate fi folosit ca sediu social in baza unui contract de inchiriere;
  • puteti folosi si un apartament ca sediu social, insa va trebuie acrodul asociatiei de proprietari si al vecinilor;
  • puteti folosi orice alt spatiu pretabil pentru sediul social al unei firme, in baza unui contract de inchiriere sau comodat.

Trebuie avut in vedere ca indiferent de sediul social ales, documentele care atesta dreptul de folosinta asupra acestuia trebuie depuse la Registrul Comertului. Agentii nostri va pun la dispozitie servicii de gazduire de sediu social in Arad la preturi foarte avantajoase.

Servicii de infiintare de firma in Arad

Daca doriti sa deschideti o firma in Arad, va puteti baza pe noi pentru servicii complete de infiintare a firmei.

Va putem ghida in alegerea tipului de societate pretabil activitatii pe care doriti sa o intreprindeti, dar si in functie de marimea societatii pe care doriti sa o infiintati. De asemenea, va vom ajuta cu redactarea tuturor documentelor necesare pentru infiintarea unui SRL sau PFA, sau oricarui alt tip de societate ales.

Cu ajutorul nostru, durata infiintarii unei firme in Arad poate fi redusa substantial. De exemplu, daca doriti sa infiintati un SRL, acesta poate deveni functional in cateva zile.

Aradul este un important centru de servicii si de comert, insa si alte ramuri industriale s-au dezvoltat destul de mult in ultimii ani, printre care cea de productie si de import-export.

Pentru detalii suplimentare legate de procedurile de infiintare a unei firme in Arad va rugam sa ne contactati. Va puteti baza pe noi si daca sunteti interesati in infiintarea altor tipuri de firme in alte orase ale tarii.

Expertul nostru in infiintarea de firme

Vlad Cuc, fondatorul companiei Servicii Firme Online SRL, are o experienta de peste 15 ani in consilierea clientilor care doresc sa-si infiinteze firme.

Procedura online
Va puteti infiinta firma prin procedura online, fara a fi nevoie sa va deplasati la Registrul Comertului. Pentru detalii accesati platforma noastra online