Sediu Social

De Vlad Cuc, expert in infiintarea de firme

Sediu Social / Gazduire Sediu Social

Una dintre etapele-cheie in infiintarea unei societati este alegerea si stabilirea sediului social. Aceasta etapa necesita are la randul ei cateva puncte de urmat si, bineinteles, necesita documentatia aferenta.

Puteti alege sa va infiintati online firma si sa optati pentru un sediu social oferit de agentii nostri, prin intermendiul platformei online LaRegistru

Sediul social poate fi un spatiu aflat atat in proprietatea unuia dintre asociati sau a asociatului unic, cat si un spatiu inchiriat sau dat spre folosire. Sediul social este un element de identificare a societatii. In functie de sediul social ales pentru societatea comerciala se vor stabili: legea aplicabila, instantele judecatoresti competente, nationalitatea societatii, locul unde trebuie indeplinite formalitatile de inmatriculare, publicitate si autorizare. De asemenea, in vederea efectuarii procesului de schimbare sediu social, echipa noastra va poate acorda asistenta necesara.

Aveti nevoie de un sediu social? Noi va oferim servicii de gazduire sediu social in numeroase orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara, Sibiu, Constanta, Craiova, Galati etc.

Mai jos va prezentam o lista cu documentele care fac dovada sediului firmei:

  • contract de vanzare-cumparare;
  • contract de inchiriere sau subinchiriere inregistrat la organele fiscale locale;
  • contract de comodat;
  • certificat de mostenitor;
  • extras din cartea funciara.

Nota!: In cazul in care sediul firmei este situat intr-un imobil cu destinatia locuinta (bloc) este obligatorie obtinerea:

  • avizului asociatiei proprietarilor;
  • avizul vecinilor, pe plan orizontal si vertical.

Exista situatii in care puteti intampina dificultati in gasirea unui spatiu pentru stabilirea sediului social al societatii dumneavoastra. Sau poate considerati intregul demers ca fiind unul anevoios si costisitor.

In astfel de cazuri si nu numai, firma noastra vine in sprijinul dumneavoastra, punandu-va la dispozitie locatii pentru stabilirea sediului social.

In baza contractului incheiat cu societatea noastra aveti posibilitatea de infiintare a societatii dumneavoastra cu sediul social la adresa noastra pentru o perioada de 1 an, in schimbul unui onorariu accesibil.

Pentru a va oferi mult mai multe informatii despre acest nou serviciu de gazduire sediu social, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Expertul nostru in infiintarea de firme

Vlad Cuc, fondatorul companiei Servicii Firme Online SRL, are o experienta de peste 15 ani in consilierea clientilor care doresc sa-si infiinteze firme.

Procedura online
Va puteti infiinta firma prin procedura online, fara a fi nevoie sa va deplasati la Registrul Comertului. Pentru detalii accesati platforma noastra online