Servicii de contabilitate in Bucuresti

Infiintarea unei firme nu se opreste la ridicarea Certificatului de Inmatriculare, la obtinerea avizelor si licentelor necesare si inceperea activitatilor economice, deoarece toate activitatile firmei trebuie contabilizate.

Agentii nostri lucreaza cu specialisti contabili pentru a oferi servicii specializate tuturor celor care vor sa infiinteze firme si care au nevoie si de servicii de contabilitate in Bucuresti. Pentru infiintarea societatii, va putem ajuta prin platforma LaRegistru, iar dupa inmatricularea acesteia, va punem la dispozitie si servicii de contabilitate in Bucuresti.

Principalele servicii de contabilitate in Bucuresti

Buna functionare a unei firme trebuie sa se reflecte in diferitele documente contabile emise de aceasta, indiferent ca vorbim de firme mici, mijlocii sau mari. De asemenea, toate tipurile de societati, de la simplul PFA pana societatea pe actiuni, vor avea nevoie de servicii contabile.

Pentru cei care au firme in Bucuresti, le stam la dispozitie cu urmatorarele servicii de contabilitate :

  1. servicii de tinere a evidentei contabile care constau in introducerea datelor contabile in programe specializate si intocmirea documentelor contabile;
  2. servicii de salarizare care sunt din ce in ce mai solicitate avand in vedere schimbarile recente din legislatia in domeniu;
  3. consultanta fiscala care poate ajuta antreprenorii in luarea decizilor de importanta vitala pentru viitorul firmelor lor;
  4. servicii de intocmire a situatiilor financiare individuale sau consolidate, in conformitate cu legile in vigoare;
  5. servicii de analiza financiara prin care sunt evaluate trendurile financiare, riscurile de natura financiara in firma si propunerea de solutii financiare pentru o dezvoltare durabila;
  6. servicii de expertiza contabila care pot fi solicitate de clienti in momente in care au nevoie clarificarea unor situatii financiare.

Puteti conta pe specialistii si contabilii nostri din Bucuresti care va pot ajuta inca din faza de infiintarea a firmei, inregistrarea in scopuri de TVA si chiar in obtinerea codului EORI.

Servicii de evidenta contabila in Bucuresti

Tinerea evidentei contabile este cea mai importanta parte a derularii unei activitati comerciale din punct de vedere contabil, deoarece presupune intorducerea documentelor primare, intocmirea jurnalelor de vanzari si achizitii, inregistrarea si tinerea evidentei stocurilor, intocmirea situatiilor finaciare semestriale si anuale, intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale, evidenta clientilor si a furnizorilor, precum si intocmirea registrului de casa, a depozitelor bancare si a registrelor de banca.

Acestea reprezinta doar cateva dintre serviciile de evidenta contabila pe care le oferim in Bucuresti.

In timp ce prin intermediul serviciilor noastre de contabilitate in Bucuresti puteti avea o imagine clara a situatiei financiare a societatii dumneavoastra, consultantii nostri va stau la dispozitie cu informatii actuale despre legile pe care trebuie sa le respectati la infiintarea unei firme.

Schimbarea sediului social este o procedura care nu necesita multe documente, dar poate insemna timp considerabil atunci cand va grabiti. Daca vi se intampla acest lucru si aveti nevoie de ajutor, va puteti baza pe expertii nostril care va stau la  la dispozitie pentru a pregati actele necesare pentru a face schimbarea cat mai simplu si rapid.

Servicii de intocmire a situatiilor financiare in Bucuresti

Intocmirea situatiilor financiare este una dintre cele mai solicitante parti ale contabilitatii intr-o firma. Faptul ca aceste documente trebuie intocmite si depuse fara a depasii anumite termene poate cauza neplaceri daca nu aveti sprijinul unor profesionisti. De aceea, de multe ori externalizarea serviciilor de contabilitate reprezinta una dintre cele mai bune decizii luate de oamenii de afaceri care vor sa se concentreze doar pe activitatea firmei si imbunatatirea serviciilor si produselor oferite.

De ce sa alegeti serviciile noaste contabile in Bucuresti ?

Daca doriti sa infiintati o firma in Bucuresti si va ganditi de pe acum cum veti face fata solicitarilor si schimbarilor de legislatie in domeniul contabil, puteti apela la serviciile noastre de contabilitate pentru a va concentra doar pe afacerea dumneavoastra.

Avand in echipa contabili acreditati de Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECAR), va puteti baza pe noi indiferent de tipul de serviciu contabil de care aveti nevoie in Bucuresti.

Din punct de vedere economic, Bucurestiul este cel mai dezvoltat oras al tarii, avand in vedere ca:

  • populatia capitalei tarii numara peste 2 milioane de locuitori la nivelul anului 2018;
  • comertul (vanzarea de bunuri en gross si en detail) reprezinta unul dintre cele mai importante sectoare economice din Bucuresti, cu o pondere de 18,9% din totalul sectoarelor economice;
  • constructiile reprezinta 12,8% din intreaga industrie la nivelul Bucurestiului;
  • peste 10% dintre firmele care activeaza in Bucuresti fac parte din industria prelucratoare;
  • alte firme care activeaza in Bucuresti sunt cele din domeniul telecomunicatiilor (7,2%), sanatatii (5,4%) si educatiei (4%).

Daca aveti nevoie de servicii de contabilitate sau ajutor la infiintare unei firme in Bucuresti, va rugam sa ne contactati.

Expertul nostru in infiintarea de firme

Vlad Cuc, fondatorul companiei Servicii Firme Online SRL, are o experienta de peste 15 ani in consilierea clientilor care doresc sa-si infiinteze firme.

Procedura online
Va puteti infiinta firma prin procedura online, fara a fi nevoie sa va deplasati la Registrul Comertului. Pentru detalii accesati platforma noastra online