Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Infiintare firma Ilfov

Infiintare firma Ilfov

Ilfovul este unul dintre cele mai prospere sectoare ale tarii, pe de o parte datorita apropierii de Bucuresti, iar pe de alta parte datorita numarului mare de antreprenori interesati sa deschida firme in sud-estul tarii.

Ilfovul are mai multe localitati in care oamenii de afaceri pot infiinta firme in diverse domenii. Un alt avantaj al infiintarii unei firme in Ilfov este accessul rapid catre doua autostrazi, cea spre Constanta si cea spre Pitesti, care leaga aceasta parte a tarii de cele de est, respectiv de vest.

Cei care doresc sa infiinteze firme in Ilfov trebuie sa parcurga cativa pasi, insa este bine de retinut ca infiintarea unei firme dureaza doar cateva zile.  Prin platforma noastra LaRegistru, infiintarea unei firme poate fi inceputa in cel mai scurt timp posibil.

Agentii nostri va pot ajuta sa inmatriculati orice tip de firma in Ilfov.

Pasi pentru infiintarea unei firme in Ilfov

Dupa cum scriam mai sus, cei care doresc sa infiinteze o firma in Ilfov trebuie sa parcurga cativa pasi. Acestia sunt:

 1. gasirea unui sediu social, acesta se poate afla in orice localitate de pe raza judetului Ilfov;
 2. alegerea si rezervarea unui nume pentru societatea care fi inmatriculata in judetul Iflov;
 3. alegerea domeniului de activitate a firmei si a codului CAEN corespunzator acesteia;
 4. redactarea si pregatirea tuturor documentelor necesare inmatricularii firmei la Registrul Comertului;
 5. deschiderea unui cont bancar si depunerea capitalului social minim, in conformitate cu tipul de societate ales;
 6. depunerea documentelor la Registrul Comertului si inregistrarea in scopuri fiscale si de TVA;
 7. depunerea documentelor pentru obtinerea diferitelor avize de functionarea firmei, in functie de activitatile intreprinse.

Consultantii nostri va stau la dispozitie cu informatii complete despre toti pasii care trebuie urmati la infiintarea unei firme in Ilfov. De asemenea, va pute ajuta cu servicii personalizate de infiintare a mai multor tipuri de societati in Ilfov.

Societatea cu raspundere limitata este cel mai raspandit tip de societate din Romania, fiind echivalentul aceluiasi tip de companie si in alte tari. Este, de asemenea, cea mai ieftina modalitate de a demara o afacere, deoarece asociatii pot stabili de la inceput suma de care au nevoie pentru capitalul social. Asadar, daca ai in vedere inceperea unei afaceri, infiintarea unui SRL este o alegere buna.

Gasirea unui sediu social in Ilfov

Pentru a fi legal inregistrata in judetul Ilfov, o firma trebuie sa aiba un sediu social intr-una din localitatile acestuia. Gasirea unui sediu social este posibila prin inchirierea unui spatiu (rezidential sau comercial), prin folosirea unei locuinte proprii, sau prin contractarea unui serviciu de gazduire a sediului social.

Agentii nostri din Ilfov va pun la dispozitie servicii de gazduire a sediului social in Ilfov la preturi sub cele cerute pe chirie. De asemenea, documentele necesare dovedirii sediului social sunt mai putine decat in cazul unui sediu social conventional.

Rezervarea unui nume la infiintarea unei firme in Ilfov

Alegera si rezervarea unui nume la infiintarea unei firme in Ilfov este primul pas propriu-zis de inmatriculare a societatii. Este bine de stiut ca la infiintarea unui SRL sau a unui SA, numele trebuie ales astfel incat sa redea/descrie cat mai bine domeniul de activitate al firmei.

La infiintarea unui PFA, numele societatii va fi dat de numele persoanei care inmatriculeaza firma.

Va putem ajuta sa inmatriculati atat SRL-uri si SA-uri, care sunt tipuri de societati preferate in Ilfov, insa si PFA-uri daca preferati sa demarati afaceri mai mici.

Pregatirea documentelor necesare inmatricularii unei firme in Ilfov

Redactarea si depunerea documentelor necesare infiintarii unei firme in Ilfov este unul dintre cei mai importanti pasi, de aceea este bine sa apelati la ajutor specializat. Agentii nostri va pot ajuta in acest demers, astfel incat documentele sa fie gata intr-un timp foarte scurt.

Iata lista documentelor necesare infiintarii unei firme in judetul Ilfov:

 • actul constitutiv al societatii care trebuie redactat si trebuie sa continta mai multe elemente in functie de tipul de societate ales;
 • dovada sediului social catre trebuie facuta printr-un contract de chirie sau de comodat, sau de asistenta juridica in cazul serviciului de gazduire a sediului social ;
 • dovada depunerii capitalului social care trebuie sa fie depusa sub forma unui extras de cont bancar;
 • declaratia pe proprie raspundere din care sa reiasa calitatea de asociat/actionar al firmei;
 • actele de identitate ale tuturor actionarilor/asociatilor firmei, in original dar si copii certificate ale acestora;
 • imputernicirea speciala a persoanei desemnate sa se ocupe de inmatricularea firmei (daca este cazul).

Aceste documente trebuie sa fie completate de cererea de inmatriculare a firmei emisa de Registrul Comertului si de dovada platii taxelor aferente infiintarii societatii.

Specialistii nostri pot infiinta orice tip de societate in Ilfov in numele dumneavoastra printr-o imputernicire avocatiala, asadar nu ezitati sa ne contactati.