Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Despre noi

Servicii Firme Online SRL este specializata in infiintarea de firme in Bucuresti si in alte orase din Romania. Specialistii nostri au o experienta vasta in acest domeniu si va pot ajuta la numeroase proceduri ce tin de infiintarea si administrarea unei firme, cum ar fi: inregistrarea tipului de societate ales la Registrul Comertului, inregistrarea modificarilor ce pot aparea in cadrul societatii dvs., consilierea in ceea ce priveste vanzarea si cumpararea de actiuni, gazduire sediu social etc.

Vlad Cuc este fondatorul companiei Servicii Firme Online SRL si are o experienta de peste 15 ani in consilierea clientilor romani si straini care doresc sa-si infiinteze firme sau care au nevoie de consultanta legata de diverse aspecte juridice. Vlad Cuc vorbeste fluent engleza.

Firma noastra este partenera BridgeWest (o retea internationala de firme de avocatura si consultanti specializati in infiintarea de companii) de mai multi ani. 

Serviciile noastre

Printre serviciile oferite de echipa de la InfiintareFirma.ro se numara cele de inmatriculare a diferitelor tipuri de societati, asistenta in obtinerea licentelor si avizelor de functionare a firmei, servicii de gazduire a sediului social in diferite orase ale tarii. De asemenea, serviciile noastre sunt oferite celor care doresc sa infiinteze firme in diverse orase ale tarii, acoperind astfel si nevoile oamenilor de afaceri care vor sa extinda afaceri existente.

Serviciile noastre de infiintare de firme sunt personalizate in functie de cerintele si de nevoile clientilor nostri, de aceea va invitam sa ne contactati cu incredere si sa ne vorbiti despre planurile dumneavoastra si despre cum va putem ajuta sa le realizati.

Pentru mai multe informatii despre echipa noastra, precum si despre serviciile noastre de infiintare de firma, va invitam sa ne contactati.