Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Infiintare firma in Targu-Mures

Infiintare firma in Targu-Mures

Multi investitori sunt nevoiti sa piarda zile in sir pana reusesc sa-si deschida o firma in Targu-Mures, dar cu ajutor din partea agentilor nostri specializati in infiintarea de firme nu va dura mai mult de cateva zile. Consultantii nostri va pot pune la dispozitie o lista cu documentele de care aveti nevoie la Registrul Comertului, va pot consilia pentru a alege tipul de firma care sa se potriveasca cel mai bine afacerii voastre si numele viitoarei companii. 

Persoanele care doresc sa infiinteze o firma cat mai repede, pot accesa platforma noastra online – LaRegistru.

Nu veti mai fi nevoiti sa pierdeti timpul la cozile de la Registrul Comertului sau sa va faceti probleme daca ati completat bine formularele puse la dispozitie de autoritati. Specialistii nostri vor avea grija ca totul sa fie efectuat la timp astfel incat, in cateva zile, sa puteti incepe activitatea in firma dvs. 

Pasi pentru deschiderea unei firme in Targu-Mures

Inainte de infiintarea propriu-zisa a unei firme in Targu-Mures, antreprenorul va trebui sa aleaga tipul de societate care i se potriveste cel mai bine. Agentii nostri va pot ajuta in acest sens. Printre cele mai des intalnite tipuri de societati este SRL-ul care beneficiaza si de o durata destul de scurta de inmatriculare. Astfel, daca doriti infiintarea unui SRL in Targu-Mures, va stam la dispozitie cu servicii personalizate.

Revenind la pasii care trebuie urmati la infiintarea unei firme in Targu-Mures, vi-i prezentam mai jos:

 1. odata stabilit tipul de societate, trebuie ales si rezervat numele viitoarei firme;
 2. gasirea unui sediu social in Targu-Mures va fi al doilea pas care trebuie indeplinit;
 3. pregatirea documentelor necesare inmatricularii la Registrul Comertului din Targu-Mures;
 4. deschiderea contului bancar in care va fi depus capitalul social al viitoarei firme;
 5. depunerea documentelor de inmatriculare a societatii la Registrul Comertului.

Durata de infiintare a unei firme in Targu-Mures prin intermediul firmei noastre dureaza doar cateva zile, simplificandu-va astfel procedura si reducand timpul necesar demararii unei afaceri. Suntem prezenti si in alte orase ale tarii, atat cu servicii de infiintare firma, cat si cu servicii de contabilitate.

Rezervarea unui nume comercial in Targu-Mures

Primul pas care trebuie indeplinit la infiintarea unei societati in Targu-Mures este rezervarea unui nume pentru firma. Agentii nostri recomanda tuturor oamenilor de afaceri sa propuna cel putin 3 nume spre rezervare, printre care si cel dorit. Rezervarea numelui dureaza mai putin de o zi lucratoare si nu costa nimic.

Gasirea unui sediu social in Targu-Mures

Stabilirea sediului social este una dintre cele mai provocatorare etape ale infiintarii unei firme indiferent de oras. Va rugam sa tineri cont ca Targu-Mures nu este un oras foarte mare, iar inchirierea unui apartament care poate fi folosit ca sediu social pentru viitoarea firma poate fi mai dificila in comparatie cu orase mai mari, precum Bucurestiul, Constanta sau Iasi.

Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra cu solutii rapide si personalizate, va punem la dispozitie serviciul de gazduire a sediului social in Targu-Mures. Acest serviciu poate fi oferit doar de firme sau birouri de avocatura si consta in folosirea adreselor acestora din urma ca adrese oficiale ale firmelor infiintate in orasele respective. Serviciul de gazduire a sediului social este mult mai ieftin in comparatie cu alternativele traditionale si poate fi obtinut in mai putin de 24 de ore.

Este bine de stiut ca la alegerea folosirii unui spatiu intr-un apartament ca sediu social, documentele justificative necesare la inmatricularea firmei vor fi verificate si de ANAF.

Daca aveti nevoie de ajutor sau informatii legate de sediul social si cerintele Registrului Comertului in acest sens, agentii nostri din Targu-Mures va pot lamuri.

Documente necesare la infiintarea unei firme in Targu-Mures

Lista documentelor necesare la inmatricularea unei firme in Targu-Mures cuprinde, printre altele, urmatoarele:

 • certificatul de rezervare a numelui firmei (obtinut tot de la Registrul Comertului);
 • cerereat-tip eliberata de Registrul Comertului din Targu-Mures;
 • dovada sediului social (in cazul in care optati pentru serviciul de gazduire, documentele necesare sunt semificativ mai putine ca numar);
 • dovada depunerii capitalului social este necesara indiferent de tipul de societate ales;
 • actul constitutiv al firmei (in cazul infiintarii unui SRL, SRL-D, SA);
 • declaratiile pe proprie raspundere a asociatilor sau actionarilor in calitatile lor in firma;
 • dovada platii taxei de inmatriculare.

In cazul in care mai sunt necesare si alte acte, agentii nostri va vor informa. De asemenea, va putem ajuta cu intocmirea si depunerea dosarului de inmatriculare la infiintarea unei firme in Targu-Mures, astfel incat sa nu fie omis niciun document.

Persoanele care aleg infiintarea unui SRL pot opta pentru forma „debutant SRL” (SRL-D). Acesta poate fi constituit de maxim 5 asociati debutanti in domenii specifice de activitate si este obligatoriu ca administratorul sa fie numit dintre actionari. Pentru a obtine avantaje fiscale, compania trebuie clasificata ca microintreprindere.

De ce sa investiti in Mures ?

In ultimii ani, in judetul Mures s-au dezvoltat industrii precum agricultura si constructiile. Conform ultimelor statistici, 2018 a fost mai bun decat precedentul, astfel incat:

 • numarul angajatilor in industrie si constructii era de 54,511 de salariati la nivelul lui octombrie 2018;
 • indicele productiei industriale a crescut la 106,5% in perioada ianuarie-octombrie 2018, cu 6,5% mai mare fata de aceeasi perioada a anului anterior;
 • cifra de afaceri realizata de agentii economici din judet a crescut si ea cu 14,2% fata de anul precedent (perioada de referinta fiind 1 ianuarie – 31 octombrie 2018);
 • comertul exterior al agentilor economici din judet a avut o valoare de 661,232 mii de euro in exporturi si 826,285 mii de euro in importuri in perioada ianuarie – octombrie 2018.

Contactati-ne pentru detalii legate de documentele necesare pentru infiintarea unei firme in Targu-Mures si procedurile de urmat. De asemenea, va putem ajuta la infiintarea unui PFA. Acesta este cel mai simplu mod de a incepe o afacere in Romania. Daca vrei sa devii persoana fizica autorizata, expertii nostri te pot ajuta cu procedura de autorizare. Pentru aceasta, trebuie sa pregatesti cateva documente in functie de domeniul ales. Contacteaza-ne pentru ajutor de specialitate.