Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Timisoara

Gazduire sediu social in Timisoara

Infiintarea unei firme in alt oras decat cel de resedinta al antreprenorului poate pune anumite probleme, printre care gasirea unui sediu social pentru societate. Avand in vedere ca sediul social al societatii va fi ales in judetul in care firma este inmatriculata, cei care doresc sa infiinteze sau chiar sa mute firme din alte orase in Timisoara, sunt nevoiti sa aloce destul de mult timp gasirii unui spatiu potrivit sediului social al firmei.

Specialistii nostri va pun la dispozitie servicii de gazduire a sediului social in Timisoara, pentru a reduce timpul dedicat cautarilor unui sediu social. De asemenea, am creat platforma LaRegistru cu ajutorul carei puteti incepe procedura de inmatriculare a unei firme.

Ce presupune serviciul de gazduire de sediu social?

Gazduirea unui sediu social, indiferent ca este in Timisoara sau un alt oras al tarii, inseamna punerea la dispozitie a unui birou care sa fie folosit ca adresa oficiala si principala a unei firme. Gazduirea unui sediu social pentru infiintarea unei firme in Timisoara este unul dintre serviciile oferite de firma noastra.

 Informatii utile  
 Obligativitate de a avea sediu social la infiintarea unei firme in Timisoara (DA/NU)  Da.

 Disponibilitate a serviciului de gazduire a sediului social in Timisoara (DA/NU)

Da, acest serviciu este disponibil in Timisoara. 

 Legi care prevad gazduirea sediului social 

– Legea 51/ 1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat,

– Legea 31/1990 privind societatile comerciale.

 Societati care pot utiliza un astfel de serviciu

– SRL,

– SA. 

 Situatii in care gazduirea de sediu social nu este disponibila

PFA-urile si intreprinderi individuale si familiale nu pot folosi un asemenea serviciu. 

 Documente necesare pentru obtinerea gazduirii

 Contractul de asistenta juridica.

 In cat timp se poate obtine serviciul (aprox.)

2 – 3 zile. 

 Rolul sediului social

 Serviciul de gazduire poate fi folosit ca adresa oficiala de corespondenta.

 Alte servicii (daca exista)

– preluarea corespondentei,

– redirectionarea corespondentei. 

 Durata maxima a serviciului  Un an de zile.
 Avantajele gazduirii sediului social in Timisoara

– disponibilitate imediata,

– costuri mici in comparatie cu o chirie traditionala, 

– nu presupune costuri de intretinere. 

  Necesitate de obtinere a acordului vecinilor pentru acest serviciu (DA/NU)

 Nu, deoarece acesta este un serviciu.

  Posibilitate de utilizare a serviciului in cazul modificarii sediului social (DA/NU)

 Da, acesta poate fi utilizat la modificarea sediului social.

  Posibilitatea de desfasurare de activitati prin serviciul de gazduire (DA/NU)

 Nu.

 Alte servicii disponibile in Timisoara Va stam la dispozitie cu solutii de infiintare firme, modificare a sediului social, servicii de contabilitate. 

Cand este nevoie de gazduirea sediului social in Timisoara?

Cei care vor sa infiinteze firme in Timisoara vor avea nevoie de un sediul social, iar seviciul de gazduire de sediu social faciliteaza obtinerea acestuia. De cele mai multe ori, oamenii de afaceri vor avea nevoie de gazduire de sediu social intr-una din urmatoarele situatii:

 • cei care vor sa infiinteze firmei noi in Timisoara, si nu au suficient timp la dispozitie sa caute alt spatiu de inchiriat;
 • procedura de infiintare a firmei a fost demarata, iar timpul necesar gasirii unui sediu social este foarte scurt;
 • cei care vor sa mute o firma din alt oras al tarii in Timisoara pot opta pentru gazduirea sediului social la noi;
 • chiar daca au o proprietate, multi antreprenori nu pot obtine anumite documente sau acordul vecinilor pentru folosirea spatiului ca sediu social;
 • gazduirea unui sediu social poate fi o optiune pentru cei care vor sa aiba adresa intr-o cladire de birouri.

Este bine de stiut ca nu orice tip de societate poate folosi serviciul de gazduire de sediu social in Timisoara. De exemplu, pentru infiintarea unui PFA acest serviciu nu este disponibil.

Gazduirea unui sediu social in Timisoara va este pusa la dispozitie de firma noastra in conformitate cu cerintele legii. Va stam la dispozitie cu servicii de gazduire de sediu social si infiintare de firme si in alte orase din vestul tarii, precum Oradea si Arad.

Va putem ajuta si daca doriti sa lansati o afacere mica. Ca freelancer sau persoana calificata, infiintarea unui PFA va permite sa va implicati in diferite tipuri de activitati, atat timp cat indepliniti anumite conditii.Aceasta este o forma de organizare simpla, dar eficienta atat din punct de vedere al managementului, cat si al taxarii.

Pentru ce poate fi folosit serviciul de gazduire a sediului social

Daca planuiti sa infiintati un SRL in Timisoara, serviciul de gazduire in acest oras poate fi una dintre cele mai rapide solutii de a avea un sediu social pentru societatea dumneavoastra. Dar utilizarea acestei solutii nu se limiteaza doar la inmatricularea unei firme noi. Ea mai poate fi de folos si in urmatoarele cazuri:

 • deschiderea unui punct de lucru in Timisoara pentru firmele care sunt inmatriculate in alte judete;
 • nevoia temporara de a schimba sediul social;
 • nevoia de a beneficia si de alte servicii care nu sunt disponibile intr-un sediu social conventional.

In ceea ce priveste ultimul punct enumerat mai sus, serviciul de gazduire a sediului social in Timisoara poate fi insotit si de alte facilitati precum primirea si ridicarea corespondentei oficiale. Prin comparatie, la sediul unei firmei poate fi nevoie de angajarea unei persoane desemnate cu acest rol.

Nu ezitati sa luati legatura cu noi daca aveti intrebari despre acest serviciu. Va stam la dispozitie si cu servicii de infiintari de firme in diferite orase ale tarii.

Cand nu este recomandata gazduirea sediului social in Timisoara?

Avand in vedere limitele sale, gazduirea sediului social in Timisoara nu este posibila in orice circumstanta. Astfel, acesta nu este disponibil pentru infiintarea oricarui tip de societate, cum este PFA-ul care este una dintre exceptiile cand vine vorba despre limitele acestei solutii. De asemenea, gazduirea este posibila pentru un an de zile, cu posibiliatea de prelungire. Cu toate acestea, multe firme opteaza pentru cautarea unor sedii permanente.

Serviciul de gazduire nu este recomandat nici celor care cauta sa inchirieze un spatiu din care sa isi desfasoare activitatile, deoarece acesta poate fi folosit doar ca adresa de corespondenta si in relatia cu autoritati precum Registrul Comertului sau ANAF in Timisoara.

Daca doriti sa aflati mai multe despre ce inseamna gazduirea de sediu social in Timisoara, nu ezitati sa luati legatura cu specialistii nostri.

Avantajele gazduirii sediului social in Timisoara

Judetul Timis este unul dintre cele mai importante din tara si cel mai important din vestul Romaniei, mai ales ca reprezinta o poarta de acces catre Europa. Multe firme isi au sediile sociale si punctele de lucru in Timisoara, orasul-resedinta al judetului, ceea ce a dus la cresteri semnificative ale preturilor chiriilor. Din acest punct de vedere, serviciul de gazduire a sediului social este mult mai avantajos, chiar si pe termen scurt.

Un alt avantaj in a avea un sediu social in Timisoara este documentatia redusa in ceea ce priveste actele care trebuie depuse la Registrul Comertului si ANAF ca dovada a acestuia. De asemenea, este foarte usor de obtinut, intreaga procedura de achizitie a serviciului putand sa dureze intre 24 si 48 de ore.

Gazduirea sediului social in Timisoara este o solutie buna atat pentru firmele mici, cat si pentru cele mari. Pentru primele, acest serviciu poate fi utilizat pana la stabilirea sediului permanent. Pentru societatile mari, aceasta poate fi o solutie temporara pana la gasirea unui spatiu suficient de mare din care sa opereze.

In afara Timisoarei, va punem la dispozitie si servicii de infiintare a unei firme in Bucuresti.

Gazduirea de sediu social oferita de agentii nostri in Timisoara

Daca doriti sa infiintati un SRL in Timisoara, serviciul de gazduire a unui sediu social este una dintre cele mai bune optiuni in cazul in care va mutati aici din alta parte a tarii, deoarece poate fi obtinut rapid.

Printre serviciile aferente gazduirii sediului social pentru firma dumneavoastra din Timisoara se numara si:

 • preluarea si predarea corespondentei, in functie de conditiile impuse de dumneavoastra;
 • folosirea unor sali de conferinta dotate cu echipament modern de comunicatii;
 • preluarea, gestionarea si transmiterea apelurilor telefonice catre dumneavoastra.

De asemenea, aveti posibilitatea sa alegeti perioada pentru care doriti sa folositi serviciile noastre de gazduire a sediului social in Timisoara.

Va reamintim ca agentii nostri va pun la dispozitie si alte servicii daca doriti sa infiintati o firma.

Timis, un judet cu un mediu de afaceri de top

Anul 2023 a fost de bun augur pentru firmele din Timisoara, deoarece conform acestei stiri, multe dintre ele au avut performante foarte bune. Astfel:

 • 560 dintre firmele din judet s-au aflat in Topul National al Firmelor 2023;
 • cele mai multe opereaza in industrie, iar 73 dintre ele au avut performante foarte bune;
 • din numarul total de firme la nivel national (846.452), 13.030 au ocupat primele 10 locuri din top.

Intrebari frecvente legate de gazduirea sediului social in Timisoara

Serviciile de gazduire a sediului social ridica multe intrebari, iar agentii nostri au raspuns unora dintre ele mai jos:

 • Este legal sa folosesc serviciul de gazduire a sediului social in Timisoara?

Da, folosirea unui astfel de serviciu este legala in Romania.

 • Cat costa un astfel de serviciu in Timisoara?

Costul serviciului de gazduire a unui sediu social in Timisoara depinde de restul serviciilor aferente acestuia si de perioada pentru care beneficiati de el.

 • Este mai bine sa gasesc eu un sediu sau sa folosesc un serviciu de gazduire a sediului social?

Ambele variante sunt bune, insa gazduirea de sediu social este mai ieftina decat inchirierea unui spatiu in  acest scop.

 • Cum obtin gazduirea sediului social in Timisoara?

Serviciul de gazduire a sediului social in Timisoara sau alt oras se obtine prin semnarea unui contract.

Daca aveti alte intrebari sau doriti sa beneficiati de serviciile noastre de gazduire a sediului social in Timisoara, nu ezitati sa ne contactati. Agentii nostri va stau la dispozitie si cu servicii de infiintare a mai multor tipuri de societati.