Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Gazduire sediu social in Targu Mures

Gazduire sediu social in Targu Mures

Infiintarea unei firme a devenit din ce in ce mai simpla, avand in vedere faptul ca procedura poate fi initiata online prin platforme ca LaRegistru care este pusa la dispozitia antreprenorilor de catre firma noastra.

Pana la utilizarea acestei platforme, insa, un om de afaceri trebuie sa parcurga unele etape preliminarii procedurii de inmatriculare a firmei, printre care gasirea unui sediu social.

Cei care vor sa infiinteze firme in Targu Mures pot apela la serviciul nostru de gazduire a sediului social. Agentii nostri va pun la dispozitie mai multe servicii printre care cel de infiintare a firmei si al gazduirii unui sediu social in Targu Mures.

Alegerea unui sediu social in Targu Mures

De cele mai multe ori inchirierea unui spatiu comercial sau de birouri pare cea mai la indemana optiune la alegerea unui sediu social. Insa, in ultimii ani in Romania, ca in alte tari, gazduirea sediului social la un birou de avocatura a luat avant. Este bine de stiut ca alegerea unui sediu social in Targu Mures trebuie facuta in baza unor reguli si a catorva legi.

Daca doriti sa infiintati o firma in Targu Mures si aveti nevoie de un sediu social, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  • sediul social trebuie dovedit la depunerea actelor pentru infiintarea firmei la Registrul Comertului din Targu Mures;
  • dovada sediului social va fi verificata de ANAF la cererea Registrului Comertului, de aceea este foarte importanta;
  • dovada sediului social se poate face prin contractul de inchiriere sau de comodat in cazul unui sediu social conventional;
  • in cazul serviciului gazduirii sediului social in Targu Mures, contractul de asistenta juridica este suficiente;
  • serviciul de gazduire a sediului social este oferit in baza Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

Agentii nostri va pun la dispozitie servicii personalizate de gazduire a sediului social in Targu Mures.

Cand poate fi folosit serviciul de gazduire a sediului social in Targu Mures?

Serviciul de gazduire a sediului social in Targu Mures este pus la dispozitie de catre specialistii nostri celor care vor sa infiinteze SRL-uri si SA-uri in acest oras. Gazduirea sediului social nu poate fi folosita de cei care vor sa infiinteze PFA-uri sau sucursale ale firmelor deja existente.

Puteti beneficia de gazduirea sediului social in Targu Mures intr-una sau mai multe din urmatorarele situatii:

  1. daca sunteti un investitor aflat pentru prima data in Targu Mures si doriti un serviciu rapid si facil;
  2. daca aveti o proprietate pe care nu o puteti folosi ca sediu social, acest serviciu va poate fi de ajutor;
  3. daca doriti sa deschideti un punct de lucru in Targu Mures, gazduirea sediului social este o optiune;
  4. gazduirea sediului social poate fi prima optiune, indiferent daca aveti sau nu un alt spatiu pe care il puteti folosi;
  5. gazduirea sediului social este disponibila celor care pur si simplu nu vor sa inchirieze un birou sau un spatiu comercial.

Serviciul de gazduire a sediului social in Targu Mures a devenit o solutie viabila pentru cei care vor sa reduca timpul petrecut cu etapele adiacente procedurii de infiintare a firmei. Consultantii nostri va stau la dispozitie cu servicii de gazduire a sediului social si in alte orase precum Pitesti, Cluj-Napoca sau Oradea.

Oferim servicii complete, precum si consultanta dupa infiintarea unui SRL. Printre acestea se numara redactarea Actului constitutiv, precum si a tuturor celorlalte documente necesare pentru inmatricularea societatii, dar si depunerea de declaratii si specimenele de semnaturi la Registrul Comertului in orasul in care firma isi va avea sediul social.

Infiintarea unui PFA este simpla si rapida, presupunand completarea unui formular si depunerea sa impreuna cu alte cateva documente la Registrul Comertului. Medicii, IT-istii si alte tipuri de profesii liberale se pot indrepta catre aceasta forma de organizare care le permite sa fie independenti.

Ce trebuie sa stiti despre gazduirea sediului social in Targu Mures

Cei care se gandesc la serviciul de gazduire a unui sediu social in Targu Mures trebuie sa stie ca acesta poate fi oferit temporar. Durata maxima a contractului de asistenta juridica este de un an de zile.

Gazduirea sediului social in Targu Mures presupune primirea si procesarea documentelor prmite de firma si trimiterea lor catre alta adresa indicata de dumneavoastra. De asemenea, la cerere, se poate asigura si accesul la o sala de conferinta pentru diverse intalniri.

Gazduirea sediului social in Targu Mures este o optiune atat pentru oamenii de afaceri din regiune, dar si din alte parti ale tarii, insa este alegrea preferata a antreprenorilor tineri care vor sa infiinteze firme in acest oras si au nevoie de ajutor specializat.

In afara de serviciul de gazduire a sediului social in Targu Mures, agentii nostri va pot ajuta si cu procedura de infiintare a unei firme in acest oras.

Prin gazduirea sediului social in Targu Mures puteti economisi sume de bani destul de importante care pot fi investite in afacerea dumneavoastra. Daca sunteti interesat de un astfel de serviciu, va rugam sa luati legatura cu agentii nostri pentru informatii legate de preturi si alte servicii suplimentare. Va stam la dispozitie si cu servicii de infiintare a firmei in Targu Mures.