Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Servicii de contabilitate in Cluj

Servicii de contabilitate in Cluj

Cluj-Napoca este unul dintre cele mai dezvoltate orase romanesti, bazandu-se in special pe industria IT. Insa, oamenii de afaceri pot gasi numeroase alte sectoare economice in care pot investi si infiinta firme.

Infiintarea unei firme, insa, nu consta doar in partea de inmatriculare si administrare a societatii, ci si contabilitatea acesteia. Contabilitatea unei firme din Cluj-Napoca trebuie sa respecte legile in acest domeniu, de aceea va punem la dipsozitie servicii specializate de contabilitate, indiferent de tipul de societate ales.

Daca doriti sa infiintati o firma online, va punem la dispozitie o platforma care va va ajuta sa va familiarizate cu aceasta proocedura.

Sevicii contabile oferite de specialistii nostri in Cluj

Contabilitatea unei firme poate insemna pregatirea si depunerea unei documentatii destul de stufoase, de aceea folosirea unei firme specializate care sa se ocupe de acest asepct este destul de des intalnit in Cluj.

Cu ani de experienta in urma, specialistii nostri va stau la dispozitie cu urmatoarele servicii de contabilitate in Cluj:

  1. servicii de inregistrare in scopuri de TVA si de obtinere a codului EORI (acesta este un serviciu primordial la infiintarea unei firme);
  2. servicii de evidenta contabila care presupun inregistrarea tuturor documentelor contabile in soft-uri specializate;
  3. servicii de salarizare si de resurse umane care presupun pregatirea tutoror documentelor necesare platii salariilor si a contributiilor angajatilor si angajatorilor;
  4. servicii de consultanta fiscala si de audit, astfel incat sa fie respectate toate normele legale in vigoare;
  5. servicii de pregatire a bilanturilor si situatiilor finanicare anuale care trebuie depuse la ANAF;
  6. servicii de optimizare fiscala precum si de contabilitate primara pentru cei carea au nevoie.

Agentii nostri din Cluj lucreaza impreuna cu specialisti contabili astfel incat sa va oferim solutii complete de infiintare de firme si servicii de contabilitate in Cluj-Napoca.

Daca doriti sa infiintati o firma in Cluj, va putem ajuta sa inmatriculati mai multe tipuri de societati, printre care SRL-uri, SA-uri si PFA-uri. Pentru acestea va punem la dispozitie si servicii de contabilitate in Cluj. Procedura de infiintare a unui SRL este destul de simpla si se desfasoara la Registrul Comertului din orasul unde va fi viitorul sediu al societatii. Dupa ce societatea este constituita, urmeaza anumite proceduri administrative la administratia fiscala si, dupa caz, la Inspectoratul Teritorial de munca, unde firma trebuie sa se inregistreze pentru a putea angaja personal.

Infiintarea unui PFA poate fi finalizata in doar cateva zile lucratoare. Desi procedurile nu sunt la fel de stricte ca cele ale SRL-ului cand vine vorba de documente, poate fi nevoie de ajutor de specialitate, iar agentii nostri va pot asista in acest sens. Asadar, nu ezitati sa ne contactati pentru suport cu inmatricularea.

Servicii de contabilitate cu ajutorul unor soft-uri speciale

Firmele din ziua de azi au renuntat la tinerea evidentei contabile cu ajutorul documentelor pastrate in format de hartie, soft-urile specializate fiind folosite de multa vreme. Contabilii nostri din Cluj folosesc cele mai moderne solutii contabile, printre care inregistrarea si pastrarea documentelor financiare in cloud, astfel incat toate partile interesate sa aiba acces la ele in timp real, 24 de ore din 24.

Cu ajutorul acestor solutii, contabilii nostri pot lucra de la distanta, astfel incat sa nu fie nevoie de spatii dedicate unei echipe de doi sau mai multi contabili care sa lucreze la sediul firmei din Cluj.

Indiferent de tipul de servicii de contabilitate de care aveti nevoie in Cluj, va stam la dispozitie cu solutii personalizate.

Servicii de consultanta fiscala in Cluj-Napoca

Clujul este unul dintre cele mai moderne judete din Romania, multe dintre fondurile investite fiind obtinute din proiecte finantate din bani europeni. Daca doriti sa infiintati o firma si doriti sa obtineti finantare, serviciile noastre de consultanta fiscala in Cluj va pot ajuta sa intelegeti care sunt slabiciunile si punctele forte ale firmei dumneavoastra, astfel incat sa va atingeti obiectivele pe termen scurt, mediu sau lung.

Specialistii nostri va stau la dispozitie si cu alte servicii care va pot ajuta sa intelegeti la ce trebuie sa fiti atenti atunci cand infiintati o firma.

De ce sa alegeti serviciile noastre in Cluj?

Fiind la baza o firma specializata in infiintare de societati, am ales sa va oferim servicii din arii diferite de specialitate astfel incat sa fim alaturi de dumneavoastra de la inceput. Astfel, daca doriti sa infiintati o firma in Cluj, va putem ajuta sa o inmatriculati. Odata infiintata, va oferim servicii de contabilitate personalizate, astfel incat vom avea avantajul de a va cunoaste obiectivele foarte bine si de a va propune cele mai bune solutii contabile.

In ceea ce priveste demararea unei afaceri in Cluj, va prezentam mai jos cateva informatii care va vor convinge sa alegeti acest judet:

  • in primul semestru al lui 2017, Clujul detinea primul loc la numarul de firme nou-infiintate (5.145 de firme la nivel de provincie);
  • tot in 2017, insa in luna decembrie, Clujul detinea primul loc la cresterea productiei industriale (6,9% fata de aceeasi perioada a lui 2016);
  • Clujul a ocupat primul loc la numarul de proiecte la nivel de provincie depuse in cadrul programului Start Up Nation 2017 (2.289 proiecte) ;
  • volumul de exporturi inregistrate in 2017 de Cluj a atins valoarea de 1.261,8 milioane de euro.

Pentru servicii de infiintare de firma si contabilitate in Cluj, ne puteti contacta oricand.