Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Articole

Infiintare firma in Braila

Oamenii de afaceri care doresc sa-si infiinteze o firma in Braila au de parcurs mai multi pasi si trebuie sa depuna mai multe documente la sediul local al Registrului Comertului. Agentii nostri, specializati in infiintarea de firme in principalele orase ale tarii, ii pot ajuta cu informatii si cu asistenta juridica. Daca un investitor nu are timp suficient sau nu doreste sa se deplaseze in orasul unde doreste sa infiinteze firma, el ii poate contacta pe specialistii nostri care sa rezolve procedurile legate de deschiderea unei firme.

Dosarul de inmatriculare al societatii este destul de extins si ar trebui sa contina, printre altele: Statutul companiei, contul bancar, documentatia pentru sediul social, specimenul de semnatura si declaratii de la asociatii sau actionarii companiei. Specialistii nostri va ajuta la intocmirea documentelor necesare la infiintarea unei firme.

O alta varianta este sa accesati platforma noastra online –  LaRegistru pentru a va infiinta firma online.

Agentii nostri ii pot consilia pe intreprinzatori in legatura cu tipul de companie care se potriveste cel mai bine afacerii lor. De asemenea, ii pot ajuta cu obtinerea de autorizatii si permise necesare desfasurarii diverselor tipuri de activitati economice. 

Va invitam sa-i contactati pe consultantii nostri daca doriti informatii suplimentare sau aveti nevoie si de servicii cum ar fi gazduire sediul social, schimbarea de administrator, coduri CAEN etc. 

Va ganditi la demararea unei afaceri? Infiintarea unui SRL este una dintre cele mai bune decizii in acest scop, astfel ca aceasta are foarte multe beneficii: de la diverse avantaje fiscale, la un numar mare de coduri CAEN care poate fi folosit pentru activitatile acesteia, specialistii nostri va pot oferi si alte informatii despre ea.