Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice

Testimoniale

Firma noastra este membra BridgeWest de mai mult timp. Am apelat la agentii din cadrul InfiintareFirma.ro  in mai multe randuri cand aveam nevoie de raspunsuri legate de inceperea unei afaceri in Romania. Echipa de aici a fost foarte receptiva si ne-a ajutat cu informatii utile. Recomandam  InfiintareFirma.ro  tuturor celor care doresc sa inceapa o afacere in Romania

Valeri Bendianishvili
Lawyer and managing partner at Business Setup Georgia LLC (CompanyFormationGeorgia.com)

Am avut nevoie de informatii despre inregistrarea unei firme in Romania si ne-am bucurat de raspunsuri foarte bune  din partea echipei de la InfiintareFirma.ro. Ne-au raspuns cu promptitudine tuturor solicitarilor. Recomandam  InfiintareFirma.ro  pentru cei care doresc sa deschida companii in aceasta tara.

Michał Gawlak
Attorney-at-law at CGO Legal Counseling (LawyersPoland.eu)

InfiintareFirma.ro este una dintre firmele de top din Romania atunci cand vorbim despre servicii de infiintare de companii. Specialistii acestei firme ne-au oferit informatii valoroase despre procedura de infiintare a companiilor de aici. Ne bucuram sa stim ca ne putem baza pe o echipa de profesionisti in Romania.

Francesco Dagnino
Lawyer and founding partner of LEXIA Avvocati (www.lawyersitaly.eu)

Cei de la InfiintareFirma.ro au fost primii care au raspuns intrebarilor noastre atunci cand am avut neclaritati. Cu o vasta experienta infiintarea de companii in Romania, echipa de aici a raspuns la numeroasele noastre intrebari. Recomandam cu caldura compania InfiintareFirma.ro.

Jakub Chajdas
Attorney-at-law ar CGO Legal Counseling (www.lawyerspoland.eu)